The Grinch

📅13.12.2020, jucat de: 1221 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul The Grinch?

Pentru ca voi dragi copii sa va distrati de minune de fiecare data aici pe site-ul nostru, o sa gasiti astazi un nou joc de Craciun 2020 pe care sa il jucati alaturi de personajul the Grinch, pe care suntem siguri ca il stiti din filme si desene animate.

Astazi, am adus pentru voi o super provocare alaturi de Grinch, un joc de aventura si de indemanare de Craciun pe care trebuie sa il incercati si sa faceti tot posibilul sa aveti cat mai multe puncte la finalul fiecarui nivel pentru a deveni cei mai buni jucatori.

Grinch a adus pentru voi o super provocare de Iarna si de Craciun, un joc Pacman in care trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a-l ajuta pe Grinch sa umble printr-un labirint creat in zapada si in care trebuie sa colectati cat mai multe cadouri de Craciun posibil, astfel incat sa ajungeti sa terminati cea mai noua provocare de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de Grinch, voi trebuie sa va plimbati prin labirint si sa colectati cadourile de Craciun in cel mai scurt timp, deoarece la fel ca in orice alt joc pacman - pac-man, o sa fiti urmariti, insa de aceasta data nu de stafii ci de copii bucurosi de Craciun.

Daca sunteti prinsi de acesti copii dornici de a sarbatorii Craciunul, Grinch isi va pierde viata, iar voi toate punctele pe care le-ati acumulat, astfel ca trebuie sa incepeti de la level 1 si sa incercati sa va bateti scorul record. Distractie placuta!

 

The Grinch

Cum se joaca The Grinch?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.