Fetele Curcubeu Petrecere de Craciun

📅13.01.2021, jucat de: 466 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetele Curcubeu Petrecere de Craciun?

Toate jocurile dress up cu fetele curcubeu de pana acum au fost foarte bine primite de catre vizitatoarele site-ului nostru, asa ca nu puteam sta deoparte si sa nu le oferim inca un nou joc super tare ca acela, asa ca va invitam chiar acum sa dati o sansa jocului intitulat Fetele Curcubeu Petrecere de Craciun.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama si din titlul jocului, fetele urmeaza sa dea o petrecere de Craciun, si baiatul de care le place celor doua este si el invitat, asa ca fiecare dintre ele vrea sa arate cat se poate de bine, tocmai ca sa il impresioneze, lucru la care tu le vei ajuta prin creativitatea ta.

Pentru fiecare dintre ele vei incepe prin a le aplica machiajul cat se poate de bine, folosind cosmetice in diferite culori precum ruj, fard de obraji, fard de pleoape, si continua in urmatorul nivel prin a alege freza si culoarea parului pe care vrei sa o aiba. Pentru imbracarea lor vei avea la dispozitie tinute minunate, dar si accesorii cum ar fi cercei, lanturi, sau ochelari.

Pe urma, imbraca si baiatul deasemenea, de doua ori, incercand sa il potrivesti cu tinutele fiecarei fete, si la sfarsitul jocului vei afla si pe cine a ales. Este atat de simplu si distractiv, asa ca nu sta pe ganduri, ci da-i start la joc si la distractie chiar acum si aici!

Fetele Curcubeu Petrecere de Craciun

Cum se joaca Fetele Curcubeu Petrecere de Craciun?

Folositi mouse-ul.