Vine Mos Craciun

📅02.12.2020, jucat de: 1611 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vine Mos Craciun?

Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii cu Mos Craciun apare astazi aici pe site-ul nostru, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti si jocuri cu masini pe care sa le jucati gratuit.

In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc de indemanare, in care trebuie sa il ajutati pe Mos Craciun sa ajunga la finalul fiecarui nivel, in care trebuie sa vedeti cum puteti sa livrati toate cadourile de Craciun.

Nu va fi usor deloc, deoarece este un nou joc pentru copii si de logica, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa miscati fiecare piesa din fata voastra, ceea ce inseamna ca trebuie sa miscati fiecare piesa pentru a crea drumul perfect pentru a-l duce la casa de turta dulce.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece odata ce ajungeti sa creati drumul pana la casa, Mos Craciun se va urca in masina si va incepe sa conduca inspre casa de turta dulce pentru a reusi sa livreze cadourile de Craciun pentru toti copii de pe site-ul nostru.

O sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit din categoria de jocuri de Craciun aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Vine Mos Craciun

Cum se joaca Vine Mos Craciun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.