Eliza Calendar Fashion Advent

📅13.12.2020, jucat de: 295 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Calendar Fashion Advent?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi alaturi de printesa Elsa din filmul Frozen 2 sua categoria Regatul de Gheata de pe site-ul nostru, care astazi isi doreste ca impreuna cu voi, sa creeze primul nostru calendar de Craciun.

Pentru asta insa, printesa Disney s-a intors pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca si sa o ajutati sa aiba cel mai interesant calendar de Craciun.

Pana la finalul acestui joc Disney, o sa vedeti ca printesa Elsa va avea nevoie de diferite vestimentatii sau outfit-uri fashion de iarna si de Craciun pe care sa le poarte in momentul in care urmeaza sa faca pozele pentru calendarul nostru.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca fiecare vestimentatie fashion pe care o pregatiti pentru Elsa sa fie cat mai draguta si moderna, iar noi suntem siguri ca o sa o asortati foarte bine pe buna voastra prietena.

Trebuie sa fiti siguri ca bluzele, sacourile, rochiile sau fustele pe care le folositi se vor potrivii perfect cu noile cizme de iarna, fulare de iarna, paltoane sau geci de iarna pe care printesa Disney le va purta pentru fiecare poza a calendarului de iarna. Distractie placuta!

 

Eliza Calendar Fashion Advent

Cum se joaca Eliza Calendar Fashion Advent?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.