Printese Story pe Instagram

📅29.04.2020, jucat de: 697 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Story pe Instagram?

Unul dintre cele mai noi jocuri cu printese Disney si personaje dragute apare chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca personaje precum Moana, Elsa, Harley Quinn, Rapunzel sau Ariana Grande sunt gata sa va distrati impreuna.

Acesta este un nou joc online de fete, de imbracat, de machiat si de decorat, in care dragi copii fiecare personaj va dori sa aiba unele dintre cele mai moderne si cele mai dragute story-uri pe Instagram dintre toate fetele de pe site-ul nostru, astfel ca vor avea nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca vestimentatiile si machiajele potrivite pentru fiecare story pe care urmeaza sa il posteze pe Instagram.

In acest joc pentru fete, trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe printesele Disney, cantareata Ariana Grande dar si pe raufacatoarea Harley Quinn sa arate cat mai bine in fiecare poza pe care urmeaza sa o faca. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare nivel va fi diferit, iar voi o sa aveti cate un personaj in fiecare din ele.

Nivelele de machiat vor avea toate produsele de care o sa aveti nevoie in acest joc online, astfel ca folosind mouse-ul, o sa luati pudra de obraji, fondul de ten, eyeliner pentru ochi, dar si farduri de ochi si de sprancene pe care sa il folositi pentru fiecare printesa in parte. O sa vedeti ca vor fi diferite culori pentru fiecare machiaj sau ruj, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti machiajele potrivite pentru fiecare printesa Disney in parte.

Nivelul de decorat va fi de doua ori, iar voi dragi copii o sa vedeti ca printesa Elsa si Moana vor dori sa aiba o camera cat mai draguta si mai frumoasa pe care sa o pozeze si sa o puna pe Instagram, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa gasiti mobila, covoare si decoratii dar si plante pe care sa le puna in camera si sa le pozeze. Distractie placuta!

 

Printese Story pe Instagram

Cum se joaca Printese Story pe Instagram?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.