Craciunul Magic al Printesei

📅22.01.2021, jucat de: 651 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Craciunul Magic al Printesei?

DIY este un trend tot mai puternic in ultimi ani, cu multe fete dar si baieti punand tutoriale pe internet despre cum sa faci tot felul de decoratiuni si lucruri frumoase folosind mainile tale si cu materiale obisnuite, majoritatea pentru decorat, lucru pe care il vei putea face in continuare cu noul joc de pe site-ul nostru, intitulat Craciunul Magic al Printesei.

Printesa din acest joc are nevoie de ajutorul tau pentru a face cu propria mana tot felul de decoratiuni dragute pentru sarbatoarea Craciunului, cand va avea foarte multi invitati la ea acasa. Vei incepe prin a combina diferite materiale pentru a face zapada falsa, pe care o vei pune pe urma intr-un borcan si vei improviza o lampa.

Urmeaza apoi sa creezi niste omuleti din turta dulce intr-un nivel simplu de gatit, unde doar urmezi instructiunile din reteta, si la sfarsit vei crea niste gnomi din niste sosete vechi si folosite. Doar urmeaza instructiunile pe care le vezi pentru fiecare nivel si vei face toate acestea fara niciun stres, si te vei distra la maxim!

Craciunul Magic al Printesei

Cum se joaca Craciunul Magic al Printesei?

Folositi mouse-ul.