Curatenie in Casa de Craciun

📅07.02.2020, jucat de: 811 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curatenie in Casa de Craciun?

Curatenie in Casa de Craciun este cel mai nou joc online pentru copii pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa gasiti aceasta noua provocare in categoria de jocuri de Craciun.

In acest joc online pentru fete, trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece este un nou joc online de facut curat, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa faceti curat intr-o casa intreaga in preajma sarbatorilor de Craciun. In acest joc, o sa vedeti ca o casa intreaga este decorata de Craciun, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti curatenie in intreaga casa.

O mica problema in aceasta casa de Craciun este ca avem o foarte mare mizerie si dezordine. O sa gasiti haine aruncate peste tot, patul este nefacut, dar si cadouri peste tot prin camera. Voi dragi copii o sa folositi mouse-ul in acest joc pentru fete, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, astfel incat camera sa fie curata pana la finalul acestui joc.

Toate problemele din casa se pot rezolva foarte usor folosind mouse-ul, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, sa folositi toate uneltele precum masinaria de spalat covoare, sa curatati praful folosind pamatuful colorat dar si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa asezati hainele murdare in cosul de rufe.

odata ce camera este curata si spalata de mizerie, trebuie sa aruncati gunoaiele, sa puneti hainele la spalati si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, vor fi multe alte jocuri de Craciun pentru copii, in care sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri, deoarece aceste jocuri de fete si de Craciun pot fi jucate pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Curatenie in Casa de Craciun

Cum se joaca Curatenie in Casa de Craciun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.