Casa Elsei Makeover de Craciun

📅18.01.2021, jucat de: 625 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Casa Elsei Makeover de Craciun?

Elsa si Anna, personajele principale din Frozen, sau Regatul de Gheata, vor fi mereu puse impreuna cu lunile de iarna si cu sarbatorile de Craciun, din moment ce acest sezon este cand primul dar si al doilea film au fost lansate si au facut furori in intreaga lume. De acea unul dintre cele mai noi jocuri de Craciun pe care il poti juca pe site-ul nostru este din categoria lor, si este intitulat Casa Elsei Makeover de Craciun.

Elsa vrea ca sa isi redecoreze casa in stil major inainte sa vina Craciunul, ca ea si invitatii ei, cum ar fi familia sa, prietenii ei, sau iubitul ei, sa aiba parte de un Craciun minunat impreuna. Vei incepe prin putina distractie, imbracand-o pe Elsa sa mearga sa se dea cu patinele, alegand dintre frezele, hainele, si accesoriile puse la dispozitie, si creaza o tinuta de neuitat!

In urmatorul nivel vei decora exteriorul casei, punand sosete, lumini de Craciun, un om de zapada, si tot felul de alte decoratiuni ca sa faci casa sa arate cat mai festiv posibil. Pe urma vei decora micul lac din spatele casei, punand lucruri cu care sa se poata juca copiii acolo, dar si alegand cum sa arate cerul deasupra lor.

Continua prin a decora bradul de Craciun, si nu uita sa pui cadouri sub el. Pentru ultimul nivel al jocului il vei imbraca si pe Olaf, omul de zapada adus la viata cu magia Elsei. Este atat de simplu si distractiv, asa ca da-i start la joc chiar acum, si nu sta pe ganduri nicio clipa!

Casa Elsei Makeover de Craciun

Cum se joaca Casa Elsei Makeover de Craciun?

Folositi mouse-ul pentru decorat casa Elsei.