Belle Aventura Spion

📅15.10.2020, jucat de: 847 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Belle Aventura Spion?

Va asteptam astazi dragi copii aici pe site-ul nostru alaturi de jocul Beauty Spy Adventure, un joc pentru fete in care dragi prieteni o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de buna voastra prietena, care astazi va dori sa va distrati impreuna fiind adevarati spioni.

Belle din Frumoasa si Bestia este personajul principal in acest joc de fete, pe care voi dragi copii o sa il puteti juca si pe telefon si pe tableta online gratuit. Daca va jucati pe calculator, trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca si o ajuta pe Belle sa isi duca noua aventura de spion la bun sfarsit.

Alaturi de Belle, o sa vedeti ca printesa Disney va avea doua prietene foarte bune care o ajuta sa fie spion cat mai bun. O sa vedeti ca Elsa din Frozen 2 si Ariel din Mica Sirena vor fi si ele in acest joc de fete, iar ele vor avea nevoie impreuna de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii de spion.

Primul pas in a o ajuta pe Belle sa devina un spion foarte bun, este sa o faceti sa arate precum unu, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Belle sa isi gaseasca o masca de spion, diferite haine speciale de spion in care printesa Disney sa nu fie recunoscuta dar si alte tipuri de accesorii interesante pe care sa le poarte in momentul in care este spion.

Veti vedea ca Elsa si Ariel au pregatit cate un episod sau nivel cu diferite indicii si obiecte ascunse pe care Belle trebuie sa le gaseasca, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat folosind MOUSE-ul, in cel mai scurt timp, o sa terminati intreaga lista de obiecte si indicii pe care un spion profesionist le-ar gasi si le-ar observa foarte rapid. Distractie placuta!

 

Belle Aventura Spion

Cum se joaca Belle Aventura Spion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.