Annie Petrecere Amuzanta

📅17.08.2020, jucat de: 654 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Annie Petrecere Amuzanta?

Am adus astazi pentru voi dragi copii unul dintre cele mai dragute jocuri de fete, in care o sa va intalniti alaturi de foarte multe fete cunoscute si pe care trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine la o super petrecere.

Jocul Annie Petrecere Amuzanta face parte din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata, iar voi o sa vedeti ca Anna din Frozen 2 vrea sa aiba o super petrecere amuzanta, iar voi va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati o gramada de vestimentatii cat mai dragute si moderne.

Pentru ca petrecerea lui Anna sa fie complet unica, ea va dori sa sa arate cat mai bine si sa reuseasca sa ajunga sa isi gaseasca cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii si infatisari in acelasi timp, deoarece o sa vedeti ca puteti sa creati trei look-uri diferite pentru printesa Frozen.

Fetele care incearca acest joc vor vedea ca printesa Disney va putea sa arate precum Billie Eilish, Ariana Grande si o printesa moderna de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa vedeti cum o sa creati cele mai dragute vestimentatii.

Suntem siguri ca o sa puteti sa creati o vestimentatie draguta gasind o gramada de machiaje, coafuri diferite, culori speciale pentru machiaje dar si unele dintre cele mai dragute haine ca si fuste, rochii, blugi dar si tricouri sau accesorii dintre cele mai interesante pe care Anna sa le poarte la petrecere. Distractie placuta!

 

Annie Petrecere Amuzanta

Cum se joaca Annie Petrecere Amuzanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.