Fete Mici in Bucatarie

📅25.06.2020, jucat de: 854 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete Mici in Bucatarie?

Am pregatit pentru voi dragi copii o noua provocare din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti cum printesele Disney au adus pentru voi o super provocare de gatit online pe care toate fetele de pe site-ul nostru il pot juca gratuit pe telefon si pe tableta online.

Acesta este un nou joc online de fete si de gatit, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca Anna si Elsa din Frozen 2 sunt personajele principale, iar ele isi doresc chiar daca sunt bebelusi sa invete sa gateasca unele dintre cele mai gustoase mancaruri de pe site-ul nostru.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney bebelus sa arate cat mai bine cat timp sunt bucatari, insa in acelasi timp, trebuie sa vedeti cum o sa ajungeti sa gatiti mancaruri de diferite feluri.

Trebuie sa folositi mouse-ul in momentul in care intrati in bucatarie alaturi de Elsa si Anna, pentru a folosi fiecare dintre ustensilele de gatit pe care o sa le gasiti chiar aici pe site-ul nostru. O sa va distrati de minune alaturi de surorile Frozen, deoarece o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gatiti pizza, burgeri, supe si gratare alaturi de aceste doua surori bebelus.

O sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit cu surorile Frozen aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa intalniti noi jocuri pentru fete pe care voi o sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Fete Mici in Bucatarie

Cum se joaca Fete Mici in Bucatarie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.