Guestzilla Villain

📅25.04.2020, jucat de: 802 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Guestzilla Villain?

Un nou joc online de fete in care Harley Quinn este personajul vostru, iar voi dragi copii o s vedeti cum in acest joc pentru copii, trebuie sa o ajutati pe Harley sa mearga la diferite nunti, unde trebuie sa o ajutati pe raufacatoarea din Super Eroinele DC sa arate cat mai bine si sa se distreze foarte tare, deoarce o sa vedeti cat de amuzanta poate Harley Quinn sa fie.

Toata lumea stie ca Harley Quinn este o raufacatoare, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca ea va dori sa strice nuntile a sase printese Disney, iar voi o veti ajuta sa faca acest lucru, astfel ca va asteptam aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum puteti sa o ajutati sa isi duca planurile la bun sfarsit, insa foarte important va fi sa ajungeti sa va schimbati si sa va imbracati pentru fiecare nunta de printesa in parte.

Folosind mouse-ul, trebuie sa fit isiguri ca o sa puteti sa o ajutati pe Harley Quinn sa isi gaseasca cele mai dragute rochii, machiaje fashion dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum o sa pregatiti in fiecare nivel pentru fiecare nunta o vestimentatie cat mai draguta pentru ca Harley Quinn sa arate ca si o invitata oarecare.

O sa vedeti ca fiecare printesa Disney va avea o mica icoana in dreptul sau, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti farse referitoare la aceste icoane care pot fi torturi, baloane colorate sau sticle de suc, ceea ce inseamna ca Harley Quinn are un plan pregatit pentru fiecare nunta in parte, iar voi veti fi cei care o pot ajuta sa se distreze si sa faca farse la nunta printeselor Disney de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Guestzilla Villain

Cum se joaca Guestzilla Villain?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.