Printesa Creeaza Plusuri

📅14.06.2020, jucat de: 1974 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Creeaza Plusuri?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa gasiti astazi un nou joc Disney numit Printesa Creeaza Plusuri, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de cinci printese dragute, care isi doresc sa isi creeze cate un animalut de plus preferat.

In acest joc Disney pentru fete, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de printese precum surorile Frozen - Anna si Elsa, Moana, Mica Sirena - Ariel si Frumoasa din Padurea Adormita - Aurora, care sunt tinere si pline de energie, iar ele astazi isi doresc sa creeze cele mai dragute plusuri.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa le ajutati pe printesele Disney din acest joc sa isi gaseasa modelul de animal de plus dorit. Fiecare printesa din acest joc va avea modele de animale diferite, astfel ca o sa va intalniti alaturi de lei, ursi, camile, pesti, caracatite sau scorpioni in acest joc.

Odata ce ati ales un model de animalut de plus, trebuie sa incepeti sa il personalizati pentru fiecare printesa Disney. Din diferite materiale, o sa vedeti ca o sa va puteti colora animalul in diferite culori si modele pe care voi le doriti, sa ii puneti emoticoane si sa reusiti sa il si imbracati in cele mai dragute haine.

Printesele se vor distra de minune in acest joc de creativitate si de decorat animale de plus aici pe site-ul nostru, iar voi puteti sa incercati sa jucati acest joc de fete chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit. Distractie placuta!

 

Printesa Creeaza Plusuri

Cum se joaca Printesa Creeaza Plusuri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.