Minecraft Skyblock

📅10.12.2020, jucat de: 1482 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Skyblock?

Astazi, aici pe site-ul nostru o sa gasiti o noua provocare pentru copii din categoria de jocuri Minecraft pe care sa il jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, unde o sa distrati in cea mai noua provocare de indemanare.

Suntem siguri ca o sa va distrati in aceasta noua provocare Minecraft, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI si MOUSE-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa creati o gramada de obiecte Minecraft si diferite levele Minecraft in care sa va jucati alaturi de toti prietenii vostri.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va miscati pe aceasta noua lume Minecraft alaturi de Steve Minecraft si sa vedeti cum folosind MOUSE-ul, o sa puteti sa folositi o gramada de actiuni speciale, astfel in cat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati obiecte si nivele speciale.

Steve Minecraft va fi personajul principal si o sa vedeti cum pana la finalul acestei noi provocari de aventura o sa ajungeti sa creati cutii, pamant, sa folositi o gramada de obiecte precum ciocane sau arme si o sa ajungeti sa acumulati foarte multep uncte alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Minecraft Skyblock

Cum se joaca Minecraft Skyblock?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.