Hex A Mong

📅15.11.2020, jucat de: 2445 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Hex A Mong?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii puteti sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri cu Among Us pe telefon si pe tableta pe care toti copii le pot juca gratuit online.

Astazi, va asteptam alaturi de noul joc Hex A Mong, un joc Among US 3D pe care suntem siguri ca o sa va placa sa il jucati, deoarece este un joc in 2 jucatori si multiplayer in care trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati cat mai multe puncte si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 3D de baieti, in care trebuie sa supravietuiti cat mai mult timp, astfel incat voi dragi copii o sa reusiti sa ajutati micile personaje Among Us sa supravietuiasca pe toata durata jocului. Misiunea voastra va fi sa alergati pe harta 3D, insa trebuie sa va ocoliti adversarii care incearca sa va arunce de pe harta.

O sa vedeti cum in mare parte a timpului, harta este inconjurata de un camp verde, de care nu puteti sa treceti, astfel ca nu puteti nici sa cadeti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in momentul in care campul verde va disparea, sa reusiti sa va impingeti adversarii de pe harta si sa acumulati cat mai multe puncte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc 3D cu Among Us si o sa ajungeti sa aveti o gramada de puncte, astfel diferite alte provocari si aventuri vor fi gata pentru voi sa le jucati pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Hex A Mong

Cum se joaca Hex A Mong?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.