Alearga cu Tigrul

📅28.10.2020, jucat de: 1851 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Alearga cu Tigrul?

Aducem foarte multe jocuri 3D de baieti aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Alearga cu Tigrul, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pentru a termina aceasta noua aventura cu cat mai multe puncte in fiecare nivel.

Acesta este un nou joc 3D de aventura, in care personajul principal va fi un tigru care a scapat de la gradina zoologica, iar voi dragi copii trebuie sa il ajutati sa fie liber cat mai mult timp, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi tastele SAGETI si sa il controlati in toata aceasta noua aventura pe care am pregatit-o pentru voi.

O sa vedeti ca bebelusul tigru va fi urmarit de unul dintre ingrijitorii de la gradina zoologica, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati tigrul sa ramana in libertate cat mai mult, iar pentru asta trebuie sa evitati fiecare pericol si pentru a avea cel mai mare punctaj, trebuie sa colectati toate stelele aurii.

In acest joc de baieti, voi alaturi de tigrul bebelus trebuie sa alergati pe strazile aglomerate din oras, astfel ca o sa intalniti o gramada de masini pe care trebuie sa le evitati, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti atenti la fiecare obiect pe care tigrul il va avea in fata pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa il evitati inainte sa va loviti de el.

Daca va loviti de catre un obstacol, o sa vedeti ca gardianul se va apropia de tigru si il va captura si acesta se va intoarce in cusca de la gradina zoologica, iar voi trebuie sa il ajutati sa impiedice acest lucru cat mai mult timp. Distractie placuta!

 

Alearga cu Tigrul

Cum se joaca Alearga cu Tigrul?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.