Bila Matrix

📅09.03.2021, jucat de: 742 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Bila Matrix?

Mereu vei putea gasi pe site-ul nostru jocuri de indemanare 3d care mai de care mai distractive, lucru pe care speram sa ti-l dovedim inca o data chiar in acest moment, cand fiecare dintre voi sunteti invitati sa incercati jocul nou si foarte distractiv intitulat Bila Matrix, un joc nou unde noi ne-am distrat pe cinste, deci nu avem nicio indoiala ca o veti face si voi toti!

In fata ta vei avea un turn foarte mare facut din piese hexagonale, numit Matrix, pe care vei avea o bila care sare in sus si in jos pe aceste placi, in timp ce ele se rotesc. Tu trebuie sa dai click pe ecran ca sa faci bila sa plonjeze in jos spre aceste placi si sa le distruga, tinand de mouse apasat ca sa faci asta.

Trebuie sa faci asta si sa distrugi cat mai multe placi posibil, pentru ca primesti un punctaj mai mare cu cat cobori mai jos prin matrix. Ai grija sa spargi placile doar cand bila este pe partea de o culoare mai intensa, caci daca spargi acolo unde culoarea este mai puternica, pierzi.

Mult succes la toate astea, distractie placuta si un timp minunat va dorim, invitandu-va sa aruncati un ochi si peste alte jocuri noi ale site-ului nostru!

Bila Matrix

Cum se joaca Bila Matrix?

Folositi mouse-ul.