Drift Extrem 2

📅20.05.2020, jucat de: 2485 ori, voturi: 36

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drift Extrem 2?

Am adus astazi jocul Drift Extrem 2, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa deveniti piloti de curse foarte buni si o sa vedeti cum puteti sa conduceti cele mai rapide masini 3D de curse si chiar si masini normale de strada, alaturi de care sa faceti o gramada de drifturi periculoase.

Acesta este un nou joc simulator 3D cu masini pentru baieti, in care trebuie sa vedeti cum folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D sa controlati fiecare masina pe care o aveti in garaj. O sa aveti in garajul vostru 30 de masini 3D pe care le puteti deschide cu banii pe care ii acumulati in momentul in care faceti drifturi si castigati fiecare nivel din acest joc online.

Masinile 3D pe care o sa le conduceti vor fi din ce in ce mai rapide si mai puternice, astfel ca nu o sa fie usor deloc sa le controlati. Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa atingeti cele mai inalte viteze si sa fiti siguri ca o sa puteti ca la fiecare curba pe care o luati sa faceti un drift extrem fara sa faceti accident, lucru care o sa va aduca puncte dar si bani in plus.

Fiecare ban pe care il colectati in acest joc simulator 3D, il puteti folosi in momentul in care intrati in garaj, iar voi trebuie sa vedeti care este pretul unei masini noi pe care doriti sa o cumparati si daca aveti destui bani. Apasati butonul de buy din garaj daca aveti destui bani, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum masinile 3D vor fi si mai rapide ca inainte si o sa vedeti ca vor fi mai usor de folosit pentru drifturi.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 3D cu masini de curse, iar aici pe site-ul nostru diferite alte jocuri de baieti cu masini si camioane sau tiruri vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Drift Extrem 2

Cum se joaca Drift Extrem 2?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.