Conduceti cu Motocicleta Extrema

📅15.10.2020, jucat de: 968 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Conduceti cu Motocicleta Extrema?

Incercati fiecare joc 3D pentru copii de pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa gasiti jocul Condus Extrem cu Motocicleta, un joc de baieti pe care dragi copii il puteti incerca gratuit online incepand de astazi aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare pentru copii, in care trebuie sa conduceti motociclete 3D pana la finalul jocului, ceea ce nu va fi usor, insa trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura pentru a conduce motocicleta si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe .

O sa incepeti sa jucati doar cu o motocicleta 3D, dupa care trebuie sa acumulati puncte si sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa fiti siguri ca o sa puteti sa colectati cat mai multi bani pana la finalul fiecarui nivel, astfel o sa puteti sa deschideti si sa cumparati noi motociclete 3D pentru fiecare tura pe care o veti face.

Fiecare nivel este diferit, deoarece provocarile voastre vor fi din ce in ce mai dificile, iar voi o sa ajungeti sa faceti drifturi si sa fiti siguri ca o sa puteti sa colectati punctele de bani din fiecare curba sau de pe podurile din acest joc online simulator.

Veti gasi o gramada de jocuri 2020 cu motociclete si jocuri de baieti aici pe site-ul nostru, iar noi vom astepta sa ne ziceti care este preferatul vostru si o sa gasiti multe alte noi jocuri de baieti si jocuri cu motociclete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Conduceti cu Motocicleta Extrema

Cum se joaca Conduceti cu Motocicleta Extrema?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.