Atacul Gladiatorului

📅11.10.2020, jucat de: 548 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Atacul Gladiatorului?

Va asteptam din nou aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa gasiti astazi jocul Atacul Gladiatorilor, un joc pentru copii si de baieti in special in care suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece acesta este un nou joc de aventura in care trebuie sa ajutati un gladiator sa ajunga la finalul fiecarui nivel.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca personajul principal este un gladiator schelet, pe care o sa il controlati folosind MOUSE-ul, iar voi trebuei sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti la finalul jocului cu cat mai multe puncte si sa vedeti cum puteti sa colectati cat mai multe monede de aur.

Pentru asta, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa selectati traiectoria potrivita pentru gladiatorul vostru, astfel incat sa sara si sa colecteze monede de aur dar si sa ajunga cat mai repede pana la finalul acestui joc, lucru care o sa va aduca un punctaj cat mai mare.

Veti vedea cum diferite alte jocuri pentru copii de baieti sunt gata sa apara pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare gladiator pe care il intalniti, o sa reusiti sa invingeti intr-o mica lupta cu sabii pentru a fi siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de personajele schelete. Distractie placuta!

Atacul Gladiatorului

Cum se joaca Atacul Gladiatorului?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.