Ben 10 Extraterestul

📅03.03.2021, jucat de: 1047 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Extraterestul?

Pentru cei foarte multi fani ai categoriei de Jocuri cu Ben 10 de pe site-ul nostru tocmai ce am adaugat un joculet nou de aventura si actiune pentru ei, joc gratis intitulat Ben 10 Extraterestul, unde nu avem nicio indoiala ca urmeaza sa te distrezi pe cinste, cum o faci mereu cu palpitantele aventuri pe care le poti avea cu acest baiat care se poate transforma in extraterestrii printr-un simplu ceas atasat de mana sa.

In acest joc va trebui sa ajungi la sfarsitul fiecarui nivel fara sa cazi in capcane, sa te lovesti de obstacole, sau sa iti pierzi viata din cauza unor inamici, care pot fi diferite creaturi si extraterestrii pe care ii intalnesti pe parcurs. In schimb, distruge cat mai multi monstrii si incearca sa faci un punctaj foarte mare. Te joci contra-cronometru, asa ca fi cat se poate de rapid!

Vei putea gasi elixiruri care iti dau mai multa viata, sau monezi cu care sa iti maresti scorul, lucruri pe care le poti obtine prin a lovi caramizile cu semnul intrebarii de pe ele, ca si intr-un joc Mario. Vei folosi tastele sageti ca sa te misti, sari cu bara de spatiu, si transforma-te intr-un extraterestru cu tastele F si X.

Noi iti uram acum mult succes si distractie placuta cu Ben 10, invitandu-te sa arunci un ochi si peste celelalte jocuri din categoria acestui erou!

Ben 10 Extraterestul

Cum se joaca Ben 10 Extraterestul?

Folositi sagetile, bara de spatiu, tastele F, X.