Mr Spy 3D

📅16.09.2020, jucat de: 679 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mr Spy 3D?

Noul joc Mr Spy 3D o sa va placa la nebunie, deoarece este o super provocare 3D cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca aveti ocazia sa va antrenati in tainele spionajului si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte ajutandu-l pe Stickman.

Stickman este personajul principal, pe care suntem siguri ca il cunoasteti din restul jocurilor cu Stickman online de pe site-ul nostru. Voi trebuie sa folositi mouse-ul ca pana la finalul acestui joc online de baieti, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte cat mai multe reusind sa fiti un spion de elita.

Tintele voastre din acest joc 3D cu impuscaturi vor fi mici omuleti Stickman, pe care ii puteti diferentia deoarece ei vor avea culoarea rosie. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va folosi arma, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece nu o sa fie usor sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa va impuscati fiecare inamic inainte sa va expire timpul.

Trebuie sa apasati pe click stanga pentru a va activa luneta de la arma 3D pe care o folositi ca spion, dupa care sa va plasati punctul rosu sau tinta in mijlocul personajelor Stickman de culoare rosie, astfel o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum cu fiecare tinta pe care o doborati, o sa fiti spioni din ce in ce mai buni si o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Mr Spy 3D

Cum se joaca Mr Spy 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.