Aventura cu Eroi Chibi

📅25.03.2020, jucat de: 750 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura cu Eroi Chibi?

Am pregatit pentru voi dragi copii unul dintre cele mai interesante jocuri de aventura, in care o sa va intalniti alaturi de papusi zombie, scheleti dar si cu papusi ninja, care vor avea nevoie de ajutorul tuturor baietilor de pe siteu-ul nostru sa ajunga sa apere planeta de o invazie zombie.

In acest joc online de baieti, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa il ajutati pe personajul principal sa isi infrunte toti inamicii. Personajul principal o sa fie o papusa chibi ninja, care are mare nevoie de ajutorul vostru. O sa vedeti cum in acest joc online de baieti, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa distrugeti zombie si scheleti, insa in acelasi timp, trebuie sa va controlati personajul ninja.

Pentru ca este un joc online de aventura, o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Misiunea voastra principala este sa ajungeti la finalul jocului teferi si nevatamati, insa dragi copii pentru a avea un punctaj maxim, o sa vedeti ca trebuie sa distrugeti fiecare inamic pe care il intalniti si sa reusiti sa colectati toate monedele aurii si stelele de aur.

Trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc de baieti, deoarece folosind tastele SAGETI de pe tastatura si tasta X, o sa va miscati pe harta si o sa trageti cu stelute de ninja in toti inamicii pe care o sa ii intalniti in fata voastra, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum o sa sariti peste gaurile din harta si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Chiar daca nu este usor deloc, voi dragi copii trebuie sa ramaneti concentrati, deoarece in fiecare nivel pe care il deschideti din cele trei lumi diferite, o sa vedeti ca numarul de zombie si de scheleti va creste, iar dificultatea nivelelor va fi din ce in ce mai mare. Distractie placuta!

 

Aventura cu Eroi Chibi

Cum se joaca Aventura cu Eroi Chibi?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta X.