Monster Truck 2 Jucatori

📅06.10.2020, jucat de: 1664 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monster Truck 2 Jucatori?

Un super joc online in 2 jucatori apare astazi aici pe site-ul nostru. Jocul Monster Truck 2 Jucatori vine astazi special pentru toti baietii si o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa castigati o gramada de curse in noroi cu cele mai puternice masini Monster Truck.

Voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc online de curse, in care trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind ca folosind tastele A, S, W, D pentru player 2 si tastele SAGETI pentru player 1 sa castigati cat mai multe curse cu masinile Monster Truck de pe site-ul nostru.

In acest joc de baieti, o sa conduceti doua dintre cele mai mari si mai puternice masini Monster Truck de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, puteti sa deveniti cei mai buni piloti de curse. Trebuie sa va selectati camionul Monster Truck pe care doriti sa il conduceti in acest joc de curse, sa va puneti numele si sa incepeti.

Inainte ca aceasta cursa sa inceapa, trebuie sa selectati si numarul de laps pe care sa il faceti in acest joc. Trebuie sa fiti extrem de atenti pe toata durata jocului, deoarece o sa vedeti ca atat camionul Monster Truck de culoare verde cat si cel de culoare rosie vor fi la fel de puternice si de rapide, iar totul consta in cum reusiti sa le controlati si veti vedea cum diferite alte provocari de baieti vor fi gata sa apara pentru voi. Distractie placuta!

 

Monster Truck 2 Jucatori

Cum se joaca Monster Truck 2 Jucatori?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.