Distruge Barbosul din Castel

📅24.04.2021, jucat de: 606 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Distruge Barbosul din Castel?

In continuare pe site-ul nostru avem deosebita placere de a impartasi cu fiecare dintre voi jocul intitulat Distruge Barbosul din Castel, care este un joc de actiune care reprezinta un remake HD al unui joc mai vechi foarte popular, si desi isi pastreaza aspectul retro de joc pixelat si 8bit, este adus in prezent si ramane la fel de distractiv, poate chiar si mai frumos!

Poti sa te joci de unul singur sau impreuna cu un alt jucator, si tinta voastra este capul plutitor si gigantic al unui barbos, care este un monstru ce trebuie infrant cu orice pret. El te va ataca constant, fie prin a trimite monstrii spre tine, a exploda cu energie, sau a trage lasere din ochi, asa ca ai grija sa nu te infranga.

In schimb, ataca-l cat mai mult pana reusesti sa ii golesti bara de viata in totalitate. Poti sa ataci si stancile si statuile din padure, si cu cat ataci mai mult, cu atat cresti in nivel, si daca ajungi la un nivel mai mare vei putea sa faci atacuri mai puternice. Prinde si monezi, si foloseste-le pentru a iti mari nivelul si puterile mult mai repede.

Veti incepe cu un singur fel de personaj, dar pe masura ce va jucati, veti putea debloca tot mai multe dintre ele. Mult succes iti dorim, si speram sa ajungeti invingatori!

Distruge Barbosul din Castel

Cum se joaca Distruge Barbosul din Castel?

Folositi tastatura.