Lupta Renegatului

📅23.01.2021, jucat de: 524 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lupta Renegatului?

Bine v-am gasit chiar acum pe site-ul nostru, unde va oferim cu drag cel mai nou joc de actiune-aventura gratuit de catre echipa noastra, joc intitulat Lupta Renegatului, unde vei putea juca rolul unui samurai in forma de om bat, care a fost renegat si tradat de alti samurai care i-au omorit iubita, asa ca e timpul sa te razbuni.

Pentru asta, in fiecare nivel vei avea o gramada de alti samurai de infruntat si infrant, trebuind sa ai grija sa nu iti pierzi bara de viata, si in acelasi timp ai grija si la tepele sau celelalte capcane puse in fata ta. Poti sa te joci in nivelul usor sau cel dificil, e alegerea ta!

Vei folosi tastele A si D pentru a te misca, te vei apara cu tasta S, si vei sari cu tasta W, in timp ce folosesti mouse-ul ca sa ataci cu sabia inamicii. Primesti monezi dar si puncte cand castigi lupte.

Deasemenea, prinde orice power-up, viata bonus, sau alte obiecte folositoare care cad pe jos, caci te pot ajuta sa iti infrangi inamicii mai repede si sa faci mai multe puncte! Mult succes!

Lupta Renegatului

Cum se joaca Lupta Renegatului?

Folositi tastele W, A, S, D, mouse-ul