Volei Aleatoriu

📅04.02.2021, jucat de: 789 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Volei Aleatoriu?

Unul dintre cele mai noi jocuri sport in 2 jucatori de pe site-ul nostru este acum disponibil pentru voi toti in forma jocului Volei Aleatoriu, un joc cu volei online de care ne bucuram enorm, in primul rand pentru ca nu exista asa de multe jocuri volei in lumea jocurilor sport online, asa ca este super tare cand avem unul ca acesta, care este de o calitate foarte mare.

Pentru inceput, alege daca te joci de unul singur impotriva calculatorului in modul 1P, sau impotriva unui jucator real cu modul 2P. Fiecare dintre cei doi jucatori vor avea doi sportivi in echipa, si pentru a-i control vei folosi tastele sageata sus si tasta W, care atunci cand sunt apasate vor face sportivii din echipa ta sa sara.

Tu trebuie sa faci asta ca sa lovesti mingile cu capul jucatorilor si sa trimiti mingea peste plasa din mijloc pana pe terenul advers, si daca cade acolo si jucatorul oponent nu loveste inapoi, tu inscrii si castigi partida. Incearca sa faci cat ma multe puncte, castigand meci dupa meci, cu mingea si terenul putand fi diferite, avand si mingi de fotbal, baschet, si altele, nu doar cele de volei.

Mult succes va dorim fiecaruia, un timp minunat si distractiv, si speram ca veti sta alaturi de noi, caci ziua de-abia a inceput, si multe alte jocuri noi va sunt pregatite pentru azi!

Volei Aleatoriu

Cum se joaca Volei Aleatoriu?

Folositi sageata sus si tasta W.