Mar si Ceapa Prinde Sticla

📅 12.09.2020, jucat de: 77 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Mar si Ceapa Prinde Sticla

Cel mai nou joc Cartoon Netwok cu Mar si Ceapa sau Apple and Onion apare astazi aici pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj si o sa puteti sa fiti cei mai buni jucatori.

Acesta este noul joc Mar si Ceapa Prinde Sticla, un joc pentru copii in care trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe cu cat mai multe puncte.

Pentru a castiga, voi trebuie sa vedeti cum Mar si Ceapa vor putea sa prinda fiecare sticla pe care o arunca, iar pentru asta, trebuie sa fiti atenti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa aruncati o sticla de plastic de la un personaj la altul fara sa o scapati.

In momentul in care ambele personaje Cartoon Network au avut sticla in mana, o sa puteti sa o aruncati in aer, iar pentru a avea cel ami mare punctaj, trebuie sa colectati cat mai multe jetoane din aer, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le colectati si sa vedeti cum puteti sa prindeti sticla din nou fara sa o scapati.

O sa aveti cate doua aruncari in aer al sticlei in fiecare runda alaturi de Apple si Onion, astfel o sa vedeti cum diferite alte provocari online vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Mar si Ceapa Prinde Sticla

Cum se joaca Mar si Ceapa Prinde Sticla?

Jucati-va folosind MOUSe-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!