Mar si Ceapa Prinde Sticla

📅12.09.2020, jucat de: 988 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mar si Ceapa Prinde Sticla?

Cel mai nou joc Cartoon Netwok cu Mar si Ceapa sau Apple and Onion apare astazi aici pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj si o sa puteti sa fiti cei mai buni jucatori.

Acesta este noul joc Mar si Ceapa Prinde Sticla, un joc pentru copii in care trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe cu cat mai multe puncte.

Pentru a castiga, voi trebuie sa vedeti cum Mar si Ceapa vor putea sa prinda fiecare sticla pe care o arunca, iar pentru asta, trebuie sa fiti atenti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa aruncati o sticla de plastic de la un personaj la altul fara sa o scapati.

In momentul in care ambele personaje Cartoon Network au avut sticla in mana, o sa puteti sa o aruncati in aer, iar pentru a avea cel ami mare punctaj, trebuie sa colectati cat mai multe jetoane din aer, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le colectati si sa vedeti cum puteti sa prindeti sticla din nou fara sa o scapati.

O sa aveti cate doua aruncari in aer al sticlei in fiecare runda alaturi de Apple si Onion, astfel o sa vedeti cum diferite alte provocari online vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Mar si Ceapa Prinde Sticla

Cum se joaca Mar si Ceapa Prinde Sticla?

Jucati-va folosind MOUSe-ul.