Pixel FPS Swat Command

📅25.07.2020, jucat de: 1087 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixel FPS Swat Command?

O gramada de jocuri interesante 3D apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii am adus un nou joc Multiplayer si Minecraft in acelasi timp, pe care voi il puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri. O sa vedeti cum in acest joc online de baieti, puteti sa deveniti cei mai buni luptatori SWAT.

Acesta este un nou joc 2020 cu impuscaturi, un joc 3D de indemanare si de aventura, in care voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa fiti foarte rapizi si bine pregatiti. O sa folositi tastele A, S, W, D pentru a va misca pe harta Minecraft si mouse-ul pentru a va folosi armele.

O sa vedeti cum in acest joc pentru copii multiplayer, deoarece nu o sa fiti singuri pe harta 3D Minecraft, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe, reusind sa va distrugeti inamicii Minecraft pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte miscandu-va pe harta si sa reusiti sa va gasiti toti inamicii din acest joc pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa ii impuscati. Pentru ca este un joc Minecraft multiplayer cu impuscaturi, inamicii vostri vor arata foarte asemanator voua, insa trebuie sa fiti atenti deoarece sunt diferiti.

Veti vedea cum diferite alte jocuri 2020 de baieti si jocuri 3D vor fi gata sa apara pe site-ul nostru pentru ca voi sa vedeti cum diferite alte jocuri Minecraft vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Pixel FPS Swat Command

Cum se joaca Pixel FPS Swat Command?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.