Simte Muzica

📅23.07.2020, jucat de: 2161 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simte Muzica?

Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni va asteptam din nou alaturi de Daniel Tiger, care a pregatit pentru voi o super provocare muzicala, pe care voi o puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta.

Astazi, alaturi de Daniel Tiger, voi dragi copii o sa aveti ocazia sa creati unele dintre cele mai interesante melodii de pe site-ul nostru. Acest joc muzical pentru copii de 5 ani, pentru copii de 6 ani sau pentru copii de 7 ani va fi unul extrem de interesant, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti crea o gramada de melodii diferite.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa facetit tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati o gramada de melodii speciale alaturi de Daniel Tiger. Trebuie sa va folositi mouse-ul sa scoateti sunete din fiecare instrument muzical in fiecare moment exact cum aventi voi nevoie.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii acesta o sa fie o super provocare pentru copii, in care o sa gasiti tobe, tamburine, o chitara, o vioara, un pian, o toba, un clarinet dar si un flaut pe care le puteti folosi, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati melodiile cele mai interesante.

Diferite alte provocari cu Daniel Tiger pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi le puteti juca gratuit chiar si pe tableta si pe telefon online. Distractie placuta!

 

Simte Muzica

Cum se joaca Simte Muzica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.