Daniel Tiger Petrecerea de Dans

📅23.08.2020, jucat de: 838 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Daniel Tiger Petrecerea de Dans?

O sa vedeti astazi pe site-ul nostru jocul Daniel Tiger Petrecere de Dans, in care alaturi de Daniel Tiger si de prietenii sai copii si animale, o sa mergeti la cea mai noua petrecere de pe site-ul nostru, unde o sa aveti ocazia sa dansati si sa va distrati.

Pentru inceput, o sa vedeti ca Daniel Tiger si prietenii sai au adus un nou joc online pentru copii, pe care il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il ajutati pe Daniel Tiger sa danseze cat mai bine, dupa care sa incepeti sa ii ajutati prietenii.

Personajele din acest joc cu Daniel Tiger vor fi trei copii si trei animale bebelus, iar voi dragi copii va trebui sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc de indemanare. Voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa apasati cu mouse-ul in fiecare runda pe fiecare personaj, astfel incat sa il faceti sa danseze in diferite feluri dar si sa creati diferite melodii interesante care sa faca petrecerea sa prinda viata din ce in ce mai tare.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti pe toata durata jocului, deoarece in momentul in care petrecerea de dans va incepe cu adevarat, Daniel Tiger alaturi de restul personajelor vor dansa in diferite feluri si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa tineti pasul cu muzica si o sa dansati cu Daniel Tiger pana la finalul jocului. Distractie placuta!

 

Daniel Tiger Petrecerea de Dans

Cum se joaca Daniel Tiger Petrecerea de Dans?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.