Daniel Tiger de Imbracat

📅15.07.2020, jucat de: 918 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Daniel Tiger de Imbracat?

In fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru va puteti intalni alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare de imbracat cu Daniel Tiger. Acest joc gratuit cu animale este gata sa fie jucat si pe telefon si pe tableta, astfel ca trebuie saf iti foarte creativi.

Acesta este un nou joc online de fete si de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le il ajutati pe Daniel Tiger sa arate cat mai bine, iar voi o sa vedeti cum o sa puteti gasi o gramada de haine interesante si dragute pentru animale si pisici in special pe care acest personaj sa le poarte.

Daniel Tiger este un tigrulet foarte simpatic de culoare maronie, iar astazi el isi doreste sa incerce un nou stil vestimentar, astfel ca o sa vedeti cum am adus pentru voi o gramada de haine precum bluze, palarii, geci, pulovere, tricouri, pantaloni sau chiar si adidasi si ochelari speciali pe care Daniel Tiger sa le poarte si sa isi schimbe stilul vestimentar.

Trebuie sa va folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ii creati o noua vestimentatie lui Daniel Tiger, astfel dragi copii o sa vedeti cat de bine poate sa arate acest animalut, care va continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Daniel Tiger de Imbracat

Cum se joaca Daniel Tiger de Imbracat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.