Daniel Tiger si Taticul

📅23.10.2020, jucat de: 797 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Daniel Tiger si Taticul?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, puteti sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri 2020 cu Daniel Tiger, iar astazi va asteptam alaturi de o noua provocare interesanta, in care o sa vedeti ca micul pui de tigru se intoarce si o sa vedeti cum diferite imagini dragute va vor fi prezentate chiar aici pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca Daniel Tiger vrea sa ii arate tatalui sau cat inseamna pentru el, astfel ca folosind MOUSE-ul, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt, o sa reusiti sa il ajutati pe Daniel Tiger sa creeze o noua felicitare pentru tatal sau si bunicul sau, iar voi o sa puteti sa urmariti intreaga poveste in acest joc online pentru copii.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti si sa auziti finalul felicitarii, insa pentru asta, trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa ajungeti sa mergeti de la un slide la altul pentru a citi felicitarea si pentru a-l auzi pe Daniel Tiger cum va povesteste intamplarile si fiecare imagine in parte.

Veti vedea cum diferite alte jocuri pentru copii cu Daniel Tiger vor aparea aici pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa creati o gramada de alte amintiri interesante alaturi de personajul vostru preferat, iar noi suntem siguri ca o sa ajugneti sa aveti o gramada de jocuri noi pe care sa le incercati chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Daniel Tiger si Taticul

Cum se joaca Daniel Tiger si Taticul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.