Castelul de Nisip

📅05.08.2020, jucat de: 947 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Castelul de Nisip?

O gramada de jocuri interesante sunt gata sa fie jucate aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa aducem un nou joc 2020 cu Daniel Tiger, iar astazi, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte jucandu-va pe plaja.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca Daniel Tiger va fi personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa il ajutati sa se distreze cat timp este pe plaja, unde veti vedea ca isi doreste sa sa creeze cele mai interesante castele de nisip.

Trebuie sa folositi mouse-ul, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ajungeti ca alaturi de Daniel Tiger, sa creati diferite forme de nisip pentru castelul pe care il construiti impreuna pe plaja. Nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa incepeti prin a uda nisipul de pe plaja, astfel ca in momentul in care o sa fie ud cu apa din mare, trebuie sa il bagati in galetile speciale.

Fiecare galeata o sa aiba o forma diferita, astfel ca o sa gasiti forme rotunde, forme de dreptunghi, de triunghi sau chiar si de patrat pe care sa le folositi, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le puneti unele peste altele pentru a reusi sa creati acest castel.

Daniel Tiger se va intoarce aici pe site-ul nostru si va continua sa aduca pentru voi o gramada de alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Castelul de Nisip

Cum se joaca Castelul de Nisip?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.