Vrajitoare Transformare Moderna

📅25.06.2020, jucat de: 798 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vrajitoare Transformare Moderna?

Un nou joc online pentru fete apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa gasiti jocul Vrajitoare Transformare Moderna, in care dragi copii o sa vedeti ca o fetita draguta va dori sa se transforme intr-o adevarata vrajitoare moderne.

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care personajul principal este o fata vrajitoare, care isi doreste sa arate precum o adolescenta normala si cat mai draguta.

Pentru inceput, o sa vedeti ca fata vrajitoare va sta in pat si se va uita la telefonul sau in cele mai dragute fete de pe internet, iar astazi, am pregatit pentru voi o super provocare de machiat, coafat si de ingrijit, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii gasiti haine noi, machiaje dar si accesorii interesante care sa o transforme dintr-o vrajitoare intr-o fata adolescent dintre cele mai dragute.

O sa folositi mouse-ul in acest joc online de fete, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi rimel, nuante de ruj diferite, o culoare a parului diferita dar si diferite accesorii pe care aceasta fata sa le poarte si o sa vedeti cum toate vrajitoarele de pe site-ul nostru vor dori sa le ajutati sa arate ca si fete obisnuite. Distractie placuta!

Vrajitoare Transformare Moderna

Cum se joaca Vrajitoare Transformare Moderna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.