Printese Haos de Valentines

📅12.02.2020, jucat de: 1131 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Haos de Valentines?

O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete. Acest nou joc Printese Haos de Valentines este un nou joc Disney cu printese si printi, in care o sa va intalniti alaturi de cele mai dragute cupluri din Regatul de Gheata, Mica Sirena, Aladdin si Frumoasa si Bestia.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe fiecare printesa in parte sa se indragosteasca din nou de iubitii lor din povestile Disney pe care le stiti cu totii.

Asa cum am zis, jocul va aduce in fata cupluri Disney din Regatul de Gheata, astfel ca o sa va intalniti alaturi de printesa Elsa si Jack Frost, din Mica Sirean, deci o sa va intalniti alaturi de Ariel si Eric, din Frumoasa si Bestiain care o sa va intalniti alaturi de Belle si printul dar si cu Jasmine si Aladdin.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acest joc este cu trei nivele diferite, care ii vor aduce mult mai aproape pe fiecare dintre aceste cupluri Disney. In primul nivel al jocului, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa alegeti una dintre cele patru printese. In acel moment, o sa incepeti un joc arcade aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa va loviti printul potrivit pentru printesa pe care ati ales-o, iar cu fiecare lovitura corecta, o sa acumulati puncte de indragosteala.

Urmatorul nivel este unul special pentru fete, in care o sa vedeti ca printesele Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi gaseasca hainele potrivite pe care sa le poarte in momentul in care ies la o cinca romantica de Valentines Day, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti pentru Jasmine, Ariel, Elsa si Belle unele dintre cele mai dragute haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte de Valentines Day pentru iubiti lor.

Ultimul nivel este cu printi in special deoarece printesele Disney sunt pregatite, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii imbracati si pe printi in cele mai dragute costume si sa incepeti sa decorati o masa intr-un restaurant in cel mai romantic mod, cu multe flori, multe inimioare si ciocolata pentru printesele Disney. Distractie placuta!

 

Printese Haos de Valentines

Cum se joaca Printese Haos de Valentines?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.