Printese Disney Fashion de Iarna

📅03.03.2020, jucat de: 670 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Disney Fashion de Iarna?

Trei printese Disney iubesc inca iarna, iar astazi au adus pentru voi jocul Printese Disney Fashion de Iarna, in care dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de Ariel, Moana si Elsa, care isi doresc sa arate foarte bine imbracate in haine de iarna.

Voi trebuie sa fiti designeri fashion pentru aceste trei printese Disney, astfel incat pana la finalul acestui joc, fiecare dintre ele sa arate cat mai bine in noile lor haine de iarna, machiaje de iarna dar si coafuri de iarna. Elsa din Frozen 2, Ariel din Mica Sirena si Moana printesa exotica sunt personajele principale alaturi de care va veti juca astazi.

Fiecare dintre aceste trei printese Disney moderne si dragute au un stil vestimentar diferit, insa iarna ele sunt mereu imbracate cat mai gros pentru a nu le fi frig. Astazi insa, printesele Disney au mare nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Ariel, Elsa si Moana sa gaseasca cate o vestimentatie fashion de iarna pe care o sa poarte.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, alaturi de aceste printese, o sa gasiti folosind mouse-ul o vestimentatie de iarna cat mai groasa dar si cat mai fashion pentru Elsa, Moana si Ariel. O sa vedeti ca am pregatit bluze groase de iarna, geci de iarna, pantaloni de schi, blugi grosi, tricouri lungi dar si ciorapi grosi pe care printesele sa le poarte.

Machiaje de iarna sunt extrem de simple, astfel incat sa fie comfortabile fetele iar accesoriile sunt extrem de importante. Fuloare, manusi, bocanci, ghete sau caciuli groase sunt putine din accesoriile de iarna pe care le puteti folosi si sa creati o vestimentatie fashion pentru Moana, Elsa si Ariel. Distractie placuta!

 

Printese Disney Fashion de Iarna

Cum se joaca Printese Disney Fashion de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.