Sirena Vaccin de Bebelus

📅28.03.2020, jucat de: 1052 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Vaccin de Bebelus?

Ne dorim mereu sa va distrati aici pe ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca Mica Sirena si bebelusul sau se intorc pe site-ul nostru deoarece au nevoie de ajutorul unui doctor. Am pregatit pentru voi noul joc Sirena Vaccin de Bebelus, un joc Disney cu printese si cu bebelusi, in care trebuie sa fiti doctori pentru fiica lui Ariel.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca primavara toti copii sunt predispusi la imbolnavire, iar astazi o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de aceste doua noi personaje Disney. In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Ariel sa aiba foarte mare grija de bebelusul sau, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti.

Trebuie sa va folositi mouse-ul in acest joc online, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in acest nou joc online de fete, o sa reusiti sa ingrijiti bebelusul Ariel cat mai bine, deoarece este racita si isi doreste sa fie din nou sanatoasa, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti cei mai buni doctori de pe site-ul nostru. Bebelusul din Mica Sirena este racita, iar voi trebuie sa ii dati un vaccin sa se simta mai bine.

Printesa Ariel este foarte suparata acum ca fata sa bebelus este bolnava, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti acest vaccin in cel mai bun mod. O sa vedeti ca printesa din Mica Sirena vrea sa fie sanatoasa si ea, astfel ca asteapta acest vaccin pentru a se simti cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa vedeti cum o sa gasiti locul pe brat in care trebuie sa faceti vaccinul.

Inainte sa incepeti tratamentul pentru raceala printesei bebelus, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa ii luati temperatura, sa vedeti cat de mare febra are bebelusul, dupa care sa vedeti care sunt medicamentele potrivite. Nu o sa fie usor deloc sa va distrati cu Mica Sirena si fata bebelus, iar voi o sa vedeti ca ambele printese Disney se vor simti foarte bine si o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri cu Mica Sirena. Distractie placuta!

 

Sirena Vaccin de Bebelus

Cum se joaca Sirena Vaccin de Bebelus?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.