Printesa Blonda Artist Fabrica de Vraji

📅06.12.2020, jucat de: 625 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Artist Fabrica de Vraji?

Ne dorim sa va distrati de fiecare data cand veniti aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat in care o sa va intalniti alaturi de printesa Rapunzel din Tangled.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca printesa Rapunzel doreste sa fie un adevarat artist, iar alaturi de voi, ea isi doreste sa mearga din nou intr-o fabrica de vraji si trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe prietena voastra sa creeze cele mai interesante vraji.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, deoarece acesta este un nou joc de indemanare si de creativitate, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Rapunzel sa creeze vraji din diferite potiuni magice si cu diferite ingrediente speciale.

Voi dragi copii o sa vedeti cum Rapunzel vrea sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum folosind MOUSE-ul, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa alegeti trei ingrediente magice diferite pentru fiecare potiune pe care doriti sa o creati alaturi de printesa voastra preferata.

Pentru a fi un adevarat artist, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati vestimentatii de vrajitoare artist pentru printesa Disney si o sa vedeti cum iesind din fabrica de vraji o sa aveti cele mai interesante potiuni. Distractie placuta!

 

Printesa Blonda Artist Fabrica de Vraji

Cum se joaca Printesa Blonda Artist Fabrica de Vraji?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.