Printese Bun Venit Primavara

📅01.02.2020, jucat de: 762 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Bun Venit Primavara?

Un nou joc Disney cu printese este pregatit pentru voi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit un nou joc 2020 cu Moana, Aurora, Jasmine si Rapunzel, care dragi copii vor dori sa fie primele printese Disney care se pregatesc de primavara de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca personajele vor continua sa aiba nevoie de ajutorul vostru.

Astazi, aceste patru printese Disney au pregatit pentru voi jocul Printese Bun Venit Primavara, un joc fashion in care toate personajele vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa vedeti cum fiecare fata va fi gata sa poarte cele mai dragute vestimentatii de primavara si sa reuseasca sa aiba un look de primavara dintre cele mai dragute.

In acest joc Disney, o sa vedeti ca fiecare printesa va avea un stil vestimentar diferit. Folosind mouse-ul, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru Moana, Aurora din Printesa Din Padurea Adormita, Jasmine din Aladdin dar si Rapunzel din Tangled, care o sa vedeti ca isi doresc sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa faceti alegerile potrivite.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa gasiti haine de primavara pe care printesele sa le poarte. De la tricouri, blugi, fuste, rochii, camasi, bluze sau pulovere de primavara, voi dragi copii o sa vedeti ca vor avea nevoie de ajutorul vostru sa imbrace aceste haine, iar voi o sa vedeti ca pana si coafurile si accesoriile trebuie sa fie de primavara. O sa vedeti ca Jasmine, Moana, Aurora si Rapunzel vor fi cele mai dragute printese de primavara si o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Bun Venit Primavara

Cum se joaca Printese Bun Venit Primavara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.