Regina de Toamna Concurs de Frumusete

📅17.03.2020, jucat de: 746 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Regina de Toamna Concurs de Frumusete?

In fiecare zi dragi copii, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi aveti ocazia sa va intalniti alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai dragute jocuri pentru fete, iar astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Regina de Toamna Concurs de Frumusete, in care o sa va intalniti alaturi de doua printese Disney.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele doua personaje care au nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru primul concurs de frumusete din 2020 de pe site-ul nostru sunt chiar Belle din Frumoasa si Bestia dar si Ariel din Mica Sirena, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum cele doua printese Disney vor reusi sa arate cat mai bine si vor reusi chiar si sa castige acest concurs de frumusete.

Acest nou concurs fashion si de frumusete va avea o tematica speciala, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alaturi de Belle si Ariel din acest joc, o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai moderne dar si cele mai dragute vestimentatii pe care sa le poarte pe podium. O sa vedeti ca cele doua printese Disney vor avea diferite probe in acest concurs de frumusete, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum o sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare.

Belle si Ariel vor avea nevoie de haine cu tematica toamna, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste printese Disney sa arate foarte bine alaturi de personajele voastre preferate. O sa fie o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care va trebui sa gasiti o rochie eleganta, coafuri dragute si machiaje colorate care sa se asorteze. O pereche de costume de baie din nou alaturi de o schimbare de machiaj si de coafuri, iar voi o sa vedeti ca printesele vor fi gata sa castige aceste nou concurs de frumusete.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc Disney, iar voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa incercati acest joc fashion cu printese atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Regina de Toamna Concurs de Frumusete

Cum se joaca Regina de Toamna Concurs de Frumusete?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.