BFF Haine de Supererou

📅14.11.2020, jucat de: 698 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Haine de Supererou?

Anna, Elsa, Moana si Rapunzel vin astazi alaturi de noul joc BFF Haine de Supereroi, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajutati cele patru printese Disney sa ajunga sa poarte cele mai interesante si cele mai dragute costume de supereroi.

Acesta este un nou joc makeover, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajutati cele patru printese Disney sa arate cat mai bine in noile lor costume de supereroi, iar pentru asta trebuie sa le gasiti haine, accesorii, coafuri si machiaje pe care sa le poarte in viitoarele jocuri pentru fete.
Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece printesele Elsa si Anna din Regatul de Gheata, Moana si Rapunzel din Tangled vor dori sa arate precum Thor, Superman, Capitanul America, Wonder Woman sau Batman, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa le gasiti fiecarei printese costumul perfect.

Pentru ca vorbim de supereroi, o sa vedeti ca fiecare costum de supererou trebuie sa aiba accesorii precum armele potrivite, sa aveti o pelerina de supererou, cizme de supererou, dar si hainele sa fie potrivite, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in foarte scurt timp. Distractie placuta!

BFF Haine de Supererou

Cum se joaca BFF Haine de Supererou?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.