Nunta Mea Romantica

📅06.05.2020, jucat de: 849 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nunta Mea Romantica?

Va aducem astazi dragi prieteni un nou joc Disney cu printese, in care o sa vedeti ca una dintre personajele voastre preferate urmeaza sa se casatoreasca si va avea ca si domnisoare de onoare alte printese Disney! Jocul Nunta Mea Romantica apare pe site-ul nostru si poate fi jucat si pe telefon si pe tableta online gratuit.

O sa vedeti ca printesa Anna din Regatul de Gheata este personajul principal al acestui joc, deoarece ea este viitoare mireasa, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Anna sa fie cea mai frumoasa mireasa Disney cu o rochie superba, un machiaj modern si o coafura de invidiat.

Printesa Anna va avea trei domnisoare de onoare pe care suntem siguri ca le cunoasteti din povestile Disney, din filme si din toate jocurile pentru fete de pe site-ul nostru. Elsa din Frozen, Merida din Neinfricata si Moana sunt domnisoarele de onoare de la Nunta Mea Romantica, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe toate sa se imbrace cu unele dintre cele mai dragute, cele mai moderne dar si cele mai frumoase rochii elegante de domnisoare de onoare pentru nunta lui Anna.

Odata ce incepeti, o sa vedeti ca domnisoarele de onoare vor avea nevoie de rochii elegante si cat mai frumoase care pot fi si de diferite culori si modele. Trebuie sa fiti siguri ca o sa le puteti asorta cu machiaje in culori dragute, coafuri speciale dar si coronitele din flori pe care Anna vrea ca ele sa le aiba.

Printesa Anna este cea mai importanta in acest joc, deoarece ea este mireasa, astfel ca trebuie sa fiti creativi si folosind mouse-ul, sa treceti prin fiecare rochie de mireasa din dulapul acestui joc, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa alegeti o rochie de mireasa lunga, alba si foarte eleganta pe care doar Anna sa o poarte aici pe site-ul nostru. Buchetul de flori este si el disponibil sa il alegeti, dupa care trebuie sa treceti la machiat si coafat, iar printesele Disney vor fi toate gata pentru cea mai noua nunta de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Nunta Mea Romantica

Cum se joaca Nunta Mea Romantica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.