BFF Primavara Fericita

📅01.05.2021, jucat de: 1041 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Primavara Fericita?

Revenim chiar acum cu mare drag in categoria de jocuri de imbracat pentru fete a site-ului nostru, unde acum si aici ai sansa sa te distrezi pe cinste cu jocul intitulat BFF Primavara Fericita, joc ce are in prim-plan trei printese de la Disney pe care stim cu siguranta ca le adori foarte mult, si anume Tiana, Moana, si Belle.

Cele trei printese vor sa arate cat se poate de frumoase in aceasta primavara, lucru la care tu le vei ajuta prin machiat si noi tinute, incepand cu partea de machiat. Aplica ruj, farduri pentru ochi, sau pudra pentru obraji, si daca vrei, din aceeasi etapa a jocului, poti sa le si modifici culoarea ochilor.

Pentru partea de imbracat te vei folosi de haine pe care le poti combina oricum iti doresti, poti sa alegi freza care crezi ca li se potriveste cel mai bine, si nu uita sa folosesti accesorii precum cercei, lantisoare, sau posete, care vor face tinuta si mai frumoasa si interesanta.

Nu a fost niciodata mai simplu sa te distrezi cu ale noastre jocuri de fete online, asa ca da-i startul chiar acum, si nu pleca nicaieri, ca sa nu ratezi niciunul dintre celelalte jocute noi si interesante pregatite pentru tine astazi!

BFF Primavara Fericita

Cum se joaca BFF Primavara Fericita?

Folositi mouse-ul.