Bal Magic Design de Rochii

📅11.07.2020, jucat de: 829 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bal Magic Design de Rochii?

In jocul online Bal Magic Design de Rochii, voi dragi prieteni aveti ocazia sa mergeti impreuna cu sase printese Disney la cel mai nou bal magic de pe site-ul nostru, unde printesele bineinteles vor dori sa arate cat mai bine si sa pregateasca noi provocari pentru voi.

Astazi dragele noastre o sa vedeti ca personajele principale vor fi printese cunoscute si populare pe site-ul nostru, pe care voi le-ati urmarit in categoriile de jocuri cu Regatul de Gheata, Moana, Neinfricata, Mica Sirena sau Cenusareasa.

Aceste printese Disney vor merge la cel mai nou bal magic de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati sa isi gaseasca cele mai dragute si cele mai interesante rochii magice pe care sa le poarte. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa creati cate un design de rochie interesant pentru fiecare printesa in parte.
Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Ariel, Merida, Anna, Moana sau Cenusareasa si Elsa vor avea nevoie de rochii elegante si frumoase, cu modele de flori, cu diferite modele interesante din fiecare poveste Disney.

Rochiile vor fi pregatite sa le creati folosind mouse-ul, dupa care trebuie sa treceti la nivelul de machiat si cel de gasit accesorii pentru fiecare printesa Disney in parte. Distractie placuta!

 

Bal Magic Design de Rochii

Cum se joaca Bal Magic Design de Rochii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.