Nunta de Cuplu Indian

📅03.02.2020, jucat de: 1213 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nunta de Cuplu Indian?

In fiecare zi voi dragi copii puteti sa gasiti cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care voi dragi prieteni sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta, iar astazi va asteptam alaturi de jocul Nunta de Cuplu Indian, un joc Disney cu printese si printi, in care sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate din Frozen si Rapunzel.

Astazi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc pentru fete, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa le ajutati pe cele doua cupluri de pe site-ul nostru sa aiba o nunta indiana dintre cele mai dragute si chiar traditionale.

Personajele principale din acest nou joc online de imbracat cu mirese si cu miri o sa vedeti ca vor fi Elsa si Jack Frost din Regatul de Gheata dar si Rapunzel si Flynn, care astazi isi doresc sa se casatoreasca, insa nu o vor face intr-un mod obisnuit. Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte creativi si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa le ajutati pe Elsa si Rapunzel sa arate precum o mireasa din India.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum ambele personaje Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa reusiti sa gasiti hainele cele mai moderne, coafuri, machiaje dar si accesorii specifice unei nunti din India.

Hainele de mireasa pe care trebuie sa le gasiti o sa vedeti ca vor fi diferite fata de cele normale, deoarece miresele indience poarte mereu rochii colorate si cat mai lungi, iar mirii sunt imbracati in costume traditionale de nunta din India, formate dintr-o camasa si pantaloni, sau un compleu specific Indian, care va protejeaza de caldura. Distractie placuta!

 

Nunta de Cuplu Indian

Cum se joaca Nunta de Cuplu Indian?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.