Printese Look de Zana Fermecata

📅16.05.2020, jucat de: 967 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Look de Zana Fermecata?

Ne bucuram sa va revedem astazi aici pe site-ul nostru, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de trei dintre fetele voastre preferate, pe care sa le ajutati sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca papusa Barbie, printesa Mulan si printesa Rapunzel din Tangled sunt personajele principale, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe aceste trei fete dragute sa arate cat mai bine si ca adevarate zane fermecate, astfel incat pana la finalul acestui joc, o sa puteti sa creati vestimentatii dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte.

Mulan, Barbie si Rapunzel vor dori sa arate cat mai bine si sa fie primele zane fermecate de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul sa gsaiti o coafura speciala pentru fiecare fata din acest joc, ceea ce le va face sa fie cat mai dragute si sa arate cat mai bine si cat mai tare ca o zana.

Trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum puteti sa gasiti haine, machiaje si accesorii de zane pe care le puteti gasi aici pe site-ul nostru. O sa vedeti cum rochiile de zane fermecate sunt extrem de dragute si de colorate, insa o sa vedeti cum va trebui sa gasiti si o gramada de aripiroare de zane aici pe site-ul nostru, iar Mulan, Barbie si Rapunzel vor fi extrem de dragute si cele mai moderne zane fermecate de pe site-ul nostru.

Toate alegerile pe care le puteti face in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat o sa vedeti cum o sa folositi mouse-ul si o sa puteti sa creati vestimentatii extrem de moderne pentru fiecare zana fermecata din acest joc si o sa vedeti cele mai noi jocuri Disney si pentru fete pot fi jucate atat pe telefon si pe tableta chiar aici. Distractie placuta!

 

Printese Look de Zana Fermecata

Cum se joaca Printese Look de Zana Fermecata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.