Printesa la Balul de Absolvire

📅21.03.2021, jucat de: 545 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa la Balul de Absolvire?

Fetele care ne viziteaza site-ul nu pot fi dezamagite de jocurile de imbracat pe care le oferim aici foarte des, poate chiar zilnic, caci sunt mereu de o calitate foarte mare si foarte distractive, ceea ce e adevarat si pentru jocul acestei pagini, joc intitulat Printesa la Balul de Absolvire, joc unde o printesa are nevoie de o tinuta extraordinara pentru a merge la bal, caci exista asteptari foarte mari asupra ei ca sa arate minunat.

Pentru a imbraca printesa te vei folosi de butoanele din stanga, unde gasesti freze, haine, pantofi, ciorapi de dama, posete, palarii, ochelari, sau bijuterii precum cercei si lantisoare. Pentru fiecare tip de articol de imbracaminte sau accesoriu ai 11 optiuni din care sa alegi, si faci asta dand click pe butoanele cu numere din dreapta, facand sa apara hainele pe printesa.

Incearca cat mai multe combinatii de haine din aceasta garderoba, si suntem siguri ca fiind stilista acestei printese o vei ajuta sa castige titlul de regina a balului, si impreuna cu ea te vei fi distrat pe cinste!

Printesa la Balul de Absolvire

Cum se joaca Printesa la Balul de Absolvire?

Folositi mouse-ul.