Ariel Renasterea Lovelorn

📅06.02.2020, jucat de: 1026 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ariel Renasterea Lovelorn?

Jocul Ariel Renasterea Lovelorn este de astazi prezent pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni va puteti distra de minunealaturi de printesele voastre preferate in fiecare zi.

Astazi, trei printese Disney pot fi gasite in acest joc cu Mica Sirena, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare, deoarece este un nou joc 2020 cu indragostiti, in care printul Eric si printesa Ariel din Mica Sirena, Belle din Frumoasa si Bestia dar si Elsa din Regatul de Gheata sunt personajele principale.

In acest joc online de fete, o sa vedeti ca Elsa si Ariel sunt cele mai bune prietene, insa se apropie ziua de Valentines Day, iar voi trebuie sa vedeti cum le puteti ajuta pe cele doua printese sa o pregateasca pe Ariel pentru o zi a indragostitilor cat mai draguta alaturi de printul Eric, care in povestea Mica Sirena este iubitul acesteia.

Voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru printesele Disney, deoarece Eric si Belle se pare care foarmeaza un cuplu, insa Ariel isi doreste sa petreaza ziua de Valentines Day alaturi de iubitul sau. Elsa doreste sa o ajutati sa ii schimbe infatisarea printesei Ariel, iar pentru asta va trebui sa fiti foarte creativi.

Folosind mouse-ul, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti haine moderene precum rochite colorate pe care printesa Ariel sa le poarte pana la finalul acestui joc. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum Eric si Ariel se pot impaca pentru ziua de Valentines Day, iar noi vom continua sa aducem pentru voi astfel de jocuri Disney cu printese indragostite, pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Ariel Renasterea Lovelorn

Cum se joaca Ariel Renasterea Lovelorn?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.