Doctor de Pisici Sim

📅08.05.2020, jucat de: 1197 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctor de Pisici Sim?

Va aducem astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri cu animale, in care o sa vedeti ca sunteti doctori, iar pacientii vostri vor fi pisici bolnave, iar voi o sa aveti o intreaga clinica in care o sa le ingrijiti cat mai bine.

Intreg jocul online cu doctori pentru animale este unul extrem de interesant si poate sa fie jucat pe telefon si pe tableta online, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti fiecare pisica ranita de pe site-ul nostru sa se simta mai bine. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi toate ustensilele si toate medicamentele pe care noi le avem pregatite in clinica veterinara.

In acest joc pentru copii cu animale, o sa vedeti ca fiecare pisicuta va putea sa aiba noua probleme diferite, care va avea fiecare nivelul sau cu ustensilele potrivite si medicamentele de care aveti nevoie sa faceti pisicutele de pe site-ul nostru sa fie sanatoase. O sa vedeti cum nivelele sunt repartizate pe probleme, astfel ca o sa gasiti un nivel in care trebuie sa verificati temperatura pisicii si sa vedeti cum o puteti aduce in jos daca este foarte mare.

O sa gasiti doua nivele in care pisicutele vor avea spini, ghimpi sau aschii in pernutele de la picioare sau in care vor fi muscate de labute, iar voi trebuie sa folositi clesti mici si speciali sau pensete pentru a scoate aschiile si sa vedeti cum le puteti bandaja labutele folosind mouse-ul. Nivele in care trebuie sa faceti radiografii, nivele cu dentisti pentru pisici dar si o gramada de alte tratamente medicale va asteapta in acest joc.

Suntem siguri ca pana la finalul acestui joc 2020 cu pisici, o sa fiti cei mai buni doctori de animale si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in care alte diferite tipuri de animale vor continua sa aiba nevoie de doctori ca si voi. Distractie placuta!

 

Doctor de Pisici Sim

Cum se joaca Doctor de Pisici Sim?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.